Малюкові важливо, щоб батьки були поруч не тільки в навчанні, а й у іграх.
Саме тому ми створили цікавий, захоплюючий простір для сімейного відпочинку , де сім’я зможе дізнатися щось нове один про одного і, можливо, побачити свою дитину ( або одного з батьків) в іншій ролі і в іншій якості.
Прайс для святкування Дня Народження
Переглянути/скачати Прайс Переглянути/Скачати Меню
Ми вміємо створювати простір!
Чому ми подобаємося дітям?
- Вони займаються улюбленою справою – грають в доросле життя;
- Тут царять їх правила і тільки вони вирішують скільки і де вони будуть гратися;
- Тут батьки ніколи не скажуть, що в них закінчились кошти ( ігри без обмежень по часу);
- Тут не страшно впасти і саме тому — це одне з небагатьох місць, де дитина може навчитися ходити;
- Дитяче місто ніколи не набридає. До нього хочеться повернутися знову і знову в будь-яку погоду і пору року;
- Тут діти можуть знаходитися без ризику випадково покинути територію;
- Діти спілкуються тільки з відвідувачами дитячого центу, без випадкових прохожих;
- Діти вчаться дружити та гратися разом
Правила перебування в ДРЦ МістоГрай
- Батьки або особи, які супроводжують дитину, несуть повну і особисту відповідальність за перебування дітей на території Центру.
-
- Дітям в змінних шкарпетках
- Батькам в одноразових капцях, які вам видадуть на рецепції.Перебувати в Центрі в вуличному взутті забороняється.
- Куріння в приміщеннях ДРЦ “МістоГрай” заборонено. Також забороняється входити в алкогольному або наркотичному спянінні. Працівник Центру має право при виявлені зазначених вище забороненних дій попросити відвідувача негайно покинути тереторію Центра.
- З собою на територію ДРЦ приносити та вживати продукти, напої заборонено. Винятком є їжа для грудних дітей.
Правила перебування на час карантину
Для Персоналу:
- Проведення регулярного температурного скринінгу працівників перед початком робочої зміни; недопуск до роботи працівників, у яких виявили температуру тіла понад 37,2; обов’язкова дезінфекція засобу вимірювання температури;
- Забезпечення відстані між столами щонайменше 1,5 метра; за одним столом – максимум четверо дорослих людей;
- Не допускати перевищення заповнення закладу більше ніж одна людина на двадцять квадратних метрів;
- Організація зони для обробки рук дезинфекторами спиртовмісними засобами з концентрацією спиртовмісної речовини більш як 60% та понад 70% для етилових спиртів;
- Біля місця очікування повинна бути нанесена розмітка з дистанцією між гостями в щонайменше 1,5 метра;
- Працівники закладу, повинні користуватися одноразовими рукавичками та одягати респіратор чи медичну маску;
- Видача меню гостям заборонена; меню повинні розміщуватися для ознайомлення поруч із місцем видачі замовлень;
- Адміністрація має забезпечити працівників п’ятиденним запасом засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів та організувати контроль за їхнім використанням;
- Вологе прибирання виробничих приміщень та поверхонь з використанням миючих і дезінфікуючих засобів не рідше, ніж кожні дві години, а також перед відкриттям і після закінченням зміни;
- Інформування гостей щодо встановлених обмежень в закладі, на офіційних сторінках в інтернеті та соціальних мережах;
- Тимчасове відсторонення від роботи осіб із груп ризику (особи старші 60 років, особи з хронічними захворюваннями, що пригнічують імунітет);
- Регулярно мити руки з рідким милом і регулярно обробляти їх спиртовмісними антисептиками не рідше, ніж кожні три години, а також після відвідування громадських місць, туалету, обслуговування та прибирання;
- Утримуватися від контактів з особами, що мають симптоми респіраторних захворювань (кашель, лихоманка, ломота в тілі тощо);
- Самоізолюватися у разі виникнення симптомів респіраторних захворювань.
Для відвідувачів
ДРЦ приймає відвідувачів усередині закладу за умови дотримання протиепідемічних заходів:
- Заходити до закладу без супроводу працівника закладу;
- Пройти Температурний скринінг
- Обробити руки антисептичним засобом перед входом на територію закладу;
- Дотримуватись соціальної дистанції в 1,5 м;
- Дорослим заходити до закладу та пересуватись по ньому вдягненими в захисну маску, що прикриває ніс та рота (крім часу сидіння за столом з метою приймання їжі та/або напоїв);
- Мити руки з рідким милом і регулярно обробляти їх спиртовмісними антисептиками, після відвідування громадських місць, туалету, обслуговування та прибирання;
Адміністрація не допускає відвідувачів до закладу з симптоми респіраторних захворювань (кашель, лихоманка, нежить ломота в тілі тощо)