Про студію

Студія розвитку дитини — «Лідер»

З Понеділка по П’ятницю

З 9:00 по 13:00

Ми прагнемо створити дітям найкращі умови для щасливого насиченого і яскравого дитинства. Дати їм ті знання і вміння, які допоможуть почувати себе легко і комфортно в навколишньому світі: дружити, працювати в команді та самостійно, спілкуватися, сприймати і засвоювати нові знання, нестандартно мислити, творити, не боятися виступати перед аудиторією, проявляти ініціативу, бути відкритими новому.

Програма занять в МiстоГрай – це баланс iнтелектуального, творчого, фiзичного, емоцiйного й соцiального розвитку. Ми створили вci умови, якi допоможуть розкрити потенцiал дитини й закласти в нiй основи для формування впевненого, позитивного лiдера для самого себе!

Вартість місячного Абонемента

  • «Вузькопрофільний» — 1000 грн (4-5 днів відвідування/місяць, 12-15 комплексних занять)
  • «Розширений» — 1800 грн (8-10 днів відвідування/місяць, 24-30 комплексних занять)
  • «Мультипакет» — 3000 грн  (17-18 днів відвідування/місяць, 51-54 комплексних занять)
  • «Мультипакет-Екстра» —  3500грн ( 20-22 днів відвідування/місяць, 60-66 комплексних занять)
  • «Денний» — 250грн (1 день/3 комплексних занять)
  • «Пробний» — 100грн (1 день/3 комплексних занять)

Чому саме ми?

Ми піклуємося про Ваших дітей, тому намагаємося дати їм тільки найкраще!

  1. ЖОДНИХ ДОДАТКОВИХ ЗБОРIВ
  2. ТIЛЬКИ ПРОФЕСIЙНI  ПЕДАГОГИ ТА ВИХОВАТЕЛI
  3. РОЗШИРЕНА ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ДИТИНИ
  4. ВЛАСНА КУХНЯ, З ДИТЯЧИМ ЗДОРОВИМ ХАРЧУВАННЯМ
  5. ВЕЛИКИЙ АСОРТИМЕНТ РОЗВИВАЮЧИХ IГРАШОК
  6. СТВОРЕНИЙ ПРОСТIР ДЛЯ БЕЗПЕКИ ТА  КОМФОРТУ ДИТИНИ
  7. ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬСЯ В НЕВЕЛИКИХ ГРУПАХ ПО 8- 10 ДІТЕЙ

 

 Правила внутрішнього розпорядку Студії дитячого розвитку «Лідер»

  1. Правила перебування Студії

1.1. Студія працює відповідно до режиму роботи та розкладу занять, інформація про які розміщена на веб-сайті Студії: www.mistogray.com.ua Замовники послуг Студії, мають самостійно знайомитися з режимом роботи та розкладом занять в Студії, а також слідкувати за їх змінами.

1.2. Для забезпечення санітарних норм та чистоти приміщення в Студії необхідно перебувати дітям в шкарпетках.

1.3. Просимо дбайливо ставитись до майна Студії та привчати до цього Дитину.

  1. Правила відвідування занять програми «Лідер»

2.1.Для зарахування дитини у групу необхідно подати наступні документи:

  • Заява батьків,
  •  Анкета дитини,
  •  Копія свідотства дитини та копія першої сторінки паспорта одного з батьків,
  •  Медична довідка, що дитина може відвідувати дитячий колектив.

2.2. Приходити на заняття необхідно завчасно. Якщо Ваша Дитина запізнюється на заняття, повідомте про це адміністратора. При відвідуванні разових занять обов’язковим є запис на заняття не пізніше ніж за 24 години до початку заняття з метою регулювання кількості дітей в групі.

2.3. Перед заняттям Спеціалісти Студії перевіряють Дитину на відсутність у неї ознак ГРВІ чи іншого інфекційного захворювання. Замовник зобов’язаний контролювати стан здоров’я Дитини, не допускати відвідування Дитиною Студії у випадку виявлення у неї ознак захворювання, що створюють загрозу для зараження інших дітей чи Спеціалістів Студії, а також інформувати Спеціалістів Студії про зміни у фізичному та психічному стані Дитини, що перешкоджають перебуванню Дитини в Студії. Спеціалісти Студії мають право не допустити Дитину на заняття за наявності у Дитини ознак ГРВІ (нежить, кашель чи ін.) або іншого інфекційного захворювання.

2.4. Перед початком заняття потрібно відмітитися у адміністратора. Передати дитину особисто Спеціалісту Студії, повідомивши йому будь-яку інформацію про Дитину, яка має значення для догляду за нею або для її участі в заняттях в Студії.

2.5. На заняття Дитина має приходити чистою, охайно вдягненою, маючи при собі  комплект запасної нижньої білизни на день, один запасний варіант нижньої частини гардеробу (колготи, юбка, шорти, брюки та ін..) та верхньої частини гардеробу (футболка, майка, блуза, кофтинка тощо), а також спортивну форму для спортивних занять.

2.6. Не допускається приводити Дитину на заняття з їжею, цукерками та іншими продуктами харчування. Замовник або уповноважена ним особа, яка привела, Дитину в Студію повинні вийняти з кишень одягу Дитини та забрати у Дитини цінні речі, мобільні телефони, гаманці, гроші та інші коштовні речі (за збереження цих речей Студія відповідальності не несе).

2.7. Адміністрація та Спеціалісти Студії мають право здійснювати фото- та відеозйомку під час перебування Дитини в Студії та публікувати цей фото- та відеоматеріал на веб-сайті та на сторінках Студії в соціальних мережах.

2.8. Студія надає можливість відвідування програми «Лідер»  з 9:00 до 13:00, відповідно дитину мають забрати не пізніше ніж через 10 хвилин після закінчення занять.

  1. Оплата послуг

3.1. Оплата занять Дитини в Студії відбувається при купівлі абонемента за ціною, вказаною на веб-сайті Студії: www.mistogray.com.ua  Оплата ціни абонемента здійснюється повністю та на умовах попередньої оплати згідно обраного абонемента. Придбаний в Студії абонемент на певну кількість занять може бути використаний протягом місяця, для відвідування Дитиною будь-якого із запропонованих занять для відповідної вікової категорії.

3.2. Заняття у Студії за програмою «Лідер» у разі пропуску не відпрацьовуються. Проте місце за дитиною зберігається.

3.3. Абонемент за програмою «Лідер» надає відвідування Студії 5 днів в тиждень з понеділка по п’ятницю протягом календарного місяця. Вартість абонемента не залежить від кількості днів у місяці. Якщо заняття припадають на неробочі, святкові дні, вони не відпрацьовуються.