English

Англійська мова для дошкільнят – це інвестиції в майбутнє дитини!

Що Вівторка та Четверга І заняття

Із перших днів життя ми намагаємося допомогти своєму малюкові на шляху його розвитку, підштовхнути, направити в потрібне русло. І одним із значущих етапів є вивчення англійської мови в дошкільному віці. Адже саме зараз відбувається становлення особистості дитини, вона намагається знайти і зрозуміти себе в цьому світі, починає співпрацювати з дітьми, які її оточують. Спілкування стає одним із важливих чинників взаємодії вашої дитини з навколишнім світом. І наше завдання  – допомогти, дати найкраще, особливо це стосується навчання англійської мови дітей дошкільного віку.

Уроки англійської для дошкільнят сприяють загальному розвитку.

Найбільш сприятливою для вивчення Англійської,  є ігрова форма. Приклади декількох ігор, які ми підготували до уроку англійської з дошкільням:

  • Magic bag. Складіть у мішок вже знайомі дитині англійською предмети, щоб вона не бачила. Попросіть її витягнути один предмет з мішка і назвати його.
  • Touch your leg, nose, hand… (частини тіла). Ви говорите: «Touch your leg». Дитина повинна торкнутися ноги. Звичайно, перед цією грою ваш малюк вже повинен знати частини тіла англійською.
  • Вірші. Ще один дуже хороший спосіб при навчанні англійської дітей дошкільного віку. У віршах є ритм, який допомагає швидше запам’ятовувати фрази, слова, граматичні конструкції..
  • Дивимося розвивальні мультики англійською мовою. Добре підійдуть під час навчання англійської дошкільника маленькі мультики по 5-10 хвилин, в яких дуже багато повторюють одні й ті ж слова.